De wijze waarop digitalisering een grote bijdrage levert aan de productiviteit en winstgevendheid van onze klanten

 

Control media

 

Artikel 3_43

 

Digitalisering  heeft veel positieve effecten op het functioneren van organisaties. Met digitalisering bedoelen wij: het, met behulp van ICT, maximaal ondersteunen van alle processen binnen een organisatie. Op deze wijze levert digitalisering een grote bijdrage aan verhoging van uw productiviteit en winstgevendheid. U zet uw bedrijfsmiddelen efficiënter in, transacties versnellen en er is een betere informatie-uitwisseling. Hierdoor sluiten uw producten en diensten nog beter aan bij de behoefte van uw klanten!  

 

Onze aanpak: volop digitaliseren, maar dan zonder stress en risico's 

Wij helpen organisaties om op een beheerste wijze vol in te zetten op deze digitalisering. Niet in de volle breedte veranderen, met alle stress en risico’s die daarmee gepaard gaan. Nee, een snel vooronderzoek wordt gevolgd door een realistisch plan om in korte tijd concrete stappen te zetten. Wij richten ons enerzijds op elimineren van papierstromen door het invoeren van document management oplossingen zoals Microsoft SharePoint. Anderzijds bouwen onze software engineers efficiënte registratie toepassingen op maat, met handige koppelingen naar bestaande (standaard) software systemen. Onze data experts halen en combineren allerlei gegevens uit uw bestaande systemen en databronnen en presenteren dit als informatie op elk willekeurig medium. U kunt hierdoor op elk moment, op elke plek een direct overzicht krijgen van alles wat er in uw organisatie gebeurt.  

 

Twee organisaties die wij van slimme toepassingen hebben voorzien zijn Control Media en Schumacher Packaging & Display.  

 

Verzendlabel applicatie voor Control Media 

Control Media is een grafisch productiebedrijf gespecialiseerd in het bedienen van de internetdrukkerij sector. Zij zijn in Nederland de grootste drukker voor webshops. Ook leveren zij veel werk binnen Europa. De orders komen binnen vanuit diverse klanten/portalen. De IT bij Control Media is in handen van Hans Bruyns en Boris Antonissen. Zij worden door ons ondersteund als IT partner, met aanspreekpunten collega’s Rob van de Sande (managed services) en Quinten Bas (software developer).  

 

Een belangrijke rol bij Control Media wordt vervuld door het verzendportaal. Hier worden de verzendlabels aangemaakt, conform specificaties van de diverse vervoerders. Die specificaties worden door TransSmart beheerd en aangeleverd. De koppeling met TransSmart is dus van groot belang. Bij het project dat gericht was op het maken van het verzendportaal, waren wij betrokken voor de infrastructuur.  

 

Door snel te schakelen werden wij naast Infra, ook Software partner van Control Media 

De applicatie verzendportaal moest één pakbon en een uniforme werkwijze mogelijk maken. De leverancier van de software kon niet snel acteren. Wij konden wel snel capaciteit bieden en kregen de vraag om de applicatie te ontwikkelen. Collega Sjors Kassing (business consultant software) maakte het functioneel ontwerp. Vervolgens heeft collega Quinten, in nauwe samenwerking met Boris, de applicatie ontwikkeld en opgeleverd. In eerste instantie diende de oplossing samen te werken met Parcel Pro, later is dit naar tevredenheid omgebouwd naar TransSmart. Boris beheert de XML en achterliggende mapping van de applicatie. Daardoor kan hij wijzigingen in de verzendpartij (Post NL, DHL, etc.) zelf regelen. De applicatie verzorgt thermisch vervaardigde labels. Dagelijks zijn er 800 tot 1.000 orders met meerdere dozen. Al deze dozen komen aan het einde van de verwerking langs de applicatie. De applicatie haalt de juiste informatie op uit het interne order- en verwerkingssysteem, zorgt voor het correcte label (vervoerder specifiek) en informeert de betreffende vervoerders dat de zending klaar staat.

Control Media

 
6/14
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...