Slim samenwerken, altijd en overal 

Met de Moderne werkplek werken uw medewerkers overal op een veilige manier samen en zijn zij flexibel in hun keuze van devices en apps. U laat uw medewerkers niet harder werker, maar efficiënterHet belangrijke Cloud-component van de Moderne werkplek zorgt (naast de vele voordelen) ook voor nieuwe uitdagingen op het gebied van veiligheid & compliancyIn de Moderne werkplek van DataByte is alles ondergebracht. 

Lees verder 

Medewerkers het werk mogelijk maken. Op de manier die het best bij hen en uw organisatie past, met optimaal gebruik van de middelen die beschikbaar zijn. Klinkt logisch, maar het is voor veel organisaties op dit moment een grote uitdaging.  

 

Wij helpen uw medewerkers veilig en slim samenwerken, altijd en overal. Dat zorgt voor vrijheid, flexibiliteit en uiteindelijk verhoogde productiviteit. Zo’n grondige vernieuwing van processen, data en intelligentie geeft medewerkers en innovatie de ruimte. Maar dit vraagt ook om een andere werkwijze.  

 

De Moderne werkplek 

De Moderne werkplek van DataByte is volledig gepersonaliseerd. Een werkplek waar iedereen mee aan de slag wil én kan. Want daar zorgen onze adoptie consultants voor. Zij weten als geen ander waar medewerkers tegen aan kunnen lopen en hoe deze vragen weg te nemen. Zo wordt uw nieuwe tool optimaal gebruikt en ingezet! Adoptie is daarom, net als Functioneel beheer, bij ons een standaard onderdeel van dModerne werkplek.  

 

Onze Moderne werkplek is opgebouwd uit verschillende componenten: 

 

Welke componenten uw organisatieprocessen verbeteren? Dat bespreken onze consultants inhoudelijk met u.  

Daarom een Moderne werkplek: 

 

  • Vind en deel relevante informatie direct en gemakkelijk  
  • Werk écht samen op verschillende plekken  
  • Uw intellectueel eigendom is veilig  
  • Op elk device, op elk moment  

Slim samenwerken, altijd en overal

2/6
Loading ...