New Vision Accountants & Adviseurs:

Optimaal gebruik van de Moderne werkplek 

De meerwaarde van Functioneel beheer

De Moderne werkplek gecombineerd met Functioneel beheer past helemaal in de strategie van New Vision: voorop lopen en zoveel mogelijk efficiency behalen voor hun klanten!


New Vision Accountants & Adviseurs bestaat uit twee vestigingen (Berkel en Rodenrijs en Culemborg) met een vast team van 30 vakspecialisten. Voorheen was de ICT-inrichting overkoepelend ingeregeld, maar de wens ontstond om de ICT voor de twee vestigingen te splitsen. Op dat punt kwam New Vision Berkel en Rodenrijs met DataByte in contact.

 

Mario van der Staak (Founding partner New Vision Groep B.V.): ‘’Wij zochten een ICT dienstverlener met Microsoft 365 specialisten die onze on premise omgeving kon migreren naar de Moderne werkplek. De expertise van DataByte werd na een bezoek aan hun website duidelijk en tijdens het eerste gesprek snel bevestigd. Snelheid en een ‘hands-on mentaliteit’ waren belangrijke randvoorwaarden voor een samenwerking. Beide waren bij DataByte aanwezig waardoor ik, als gevoelsmens, snel een klik ervaarde en we ervoor gingen!’’

Optimaal gebruik van de Moderne werkplek_232

Over New Vision Accountants & Adviseurs: 

New Vision Accountants & Adviseurs is een allround financiële dienstverlener. Zij zijn geen traditioneel accountantskantoor of administratiekantoor. Maar een allround financiële dienstverlener met expertise in accountancy, administratie, IT en belasting.

De Moderne werkplek

Thomas Mulder (Accountmanager DataByte): ‘’De Moderne werkplek gecombineerd met SaaS-applicaties past volledig in de strategie die New Vision volgt. Als financiële bondgenoot van hun klanten gaan zij proactief op zoek naar verbeteringen. Zij zijn bereikbaar als klanten hen nodig hebben, niet alleen van 9 tot 5. Op ieder moment van de dag helpen zij met het maken van de juiste beslissingen op basis van kloppende actuele cijfers. Een innovatieve administratieve dienstverlener, die ook met hun ICT oplossing voorop wil lopen en innovaties najaagt!’’

 

Mario vertelt: ‘’Wij willen voorop lopen waarbij we de efficiency voor onze klanten steeds weer verbeteren! Met de Moderne werkplek kunnen onze medewerkers altijd en overal werken en gemakkelijk samenwerken. Via de landingspagina op SharePoint (de SaaS-oplossing die DataByte gerealiseerd heeft) zijn de verschillende applicaties waarmee wij werken gemakkelijk toegankelijk. Daarnaast is SharePoint zo ingericht dat medewerkers daar het archief en werkdocumenten kunnen raadplegen, met daarbij per medewerker de juiste autorisatie. Ook hebben we de werkplekken voorzien van nieuwe hardware.‘’

 
‘’De dienstverlening bij DataByte? Die zou ik omschrijven als: accuraat, prettig en servicegericht! Geen beloftes die niet nagekomen worden, maar eerlijke gesprekken en een goed verwachtingsmanagement. Het is prettig je écht klant te voelen! ‘’ Mario (Founding partner New Vision Groep B.V.)

De meerwaarde van Functioneel beheer

‘’Maar met alleen het inrichten van de Moderne werkplek zijn we er niet’’, aldus Mario. ‘’DataByte voert bij ons functioneel beheer uit. Dat zij deze meerwaarde kunnen bieden, was voor ons een echt pluspunt. Het project wordt op deze manier niet alleen opgeleverd, maar alle toepassingen van de Moderne werkplek worden met hun begeleiding stap voor stap eigen gemaakt door onze medewerkers. Ook blijven we op deze manier samen voorop lopen met nieuwe trends.

 

Quinten Bas (Functioneel Beheerder bij DataByte) is op de hoogte van onze processen, kent ons applicatielandschap en kan op deze manier (met zijn kennis van de laatste Microsoft ontwikkelingen) meerwaarde bieden door telkens een stap vooruit te denken en ons proactief te adviseren. Zo hopen wij over een tijd optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden die er zijn binnen de Moderne werkplek, waarbij Microsoft Teams bovenaan de agenda staat! Alles ten goede van de efficiency. ‘’

 

Communicatie en verbondenheid tussen afdelingen

‘’DataByte heeft veel verschillende specialisten in huis. Het automatiseringspalet is inmiddels ook zo breed, dat niet iedereen alles meer kan. Specialisatie daarin is prettig en nodig. De communicatie onderling bij DataByte was goed.

Meerdere afdelingen zijn met elkaar verbonden. Verbondenheid, zoals we dat bij New Vision ook hebben. Daarin zie ik echt gelijkenissen,’’ aldus Mario.

New Vision: Optimaal gebruik van de Moderne werkplek

4/6
Loading ...