Samen vormen we één team

Innoveren met ICT

 

 

 

Lees verder

 

 

Onze GRIP aanpak

 

Om grip te krijgen op uw ICT beginnen we allereerst met het periodieke gesprek. Een gesprek waarbij u en uw ICT- verantwoordelijke(n) aanwezig zijn. Wij bespreken uw huidige ICT-situatie en nemen uw organisatiedoelen door. Waar wilt u in de toekomst naar toe? Vanuit dat oogpunt bekijken wij samen waar uw ICT-omgeving naar toe moet groeien om uw organisatie mee te laten groeien. 

 

Samen met u vormen wij één team
Met u bepalen we de organisatie- en ICT-doelen op basis van uw organisatiebeleid. De beleidsonderdelen vertalen we samen naar jaar- en kwartaaldoelen. U weet natuurlijk als geen ander welke organisatiedoelen u wilt behalen en wij weten hoe ICT u daarbij kan helpen. Samen met u vormen wij een team. Vanuit DataByte krijgt u hiervoor een vast contactpersoon, de Business Consultant. Naast vertrouwde gezichten als de accountmanager en technisch specialisten zal de Business Consultant u voorzien van advies en u begeleiden in het proces tot het inzetten van ICT.

 

Wij komen elk kwartaal bij u langs
Zodra er een kwartaal verstreken is, zitten wij opnieuw bij u aan tafel. Wij bekijken en bespreken de doelen van het afgelopen kwartaal en zien welke behaald zijn. Niet gehaalde doelen kunnen komen te vervallen of worden op een later moment alsnog ingepland. Dit alles leggen wij bij voorkeur vast in onze tool ScopeDesk. Deze tool geeft u overzicht en vormt de basis voor de gesprekken. Door elke negentig dagen bij u langs te komen begrijpen wij uw organisatie beter, krijgt u controle over uw ICT en kunt u blijven werken aan de verbetering van uw onderneming.

 

Samen vormen we één team_251

Samen vormen we één team

3/6
Loading ...