Organisatiedoelen koppelen
aan ICT-doelen 

Innoveren met ict

 

Lees verder

 

 

GEEFT GRIP OP UW ICT

 

ICT is waardevol voor uw organisatie. Wij geloven dat ICT een middel is om organisaties efficiënter te laten werken en te laten groeien. Wij kunnen u daarbij helpen. Om uw ICT te optimaliseren, hanteren wij een resultaatgerichte werkwijze waarin wij uw bedrijfsstrategie en doelstellingen koppelen aan ICT. De DataByte GRIP werkwijze geeft u inzicht, overzicht en houvast. U heeft grip op uw ICT!

 

U bent zich ervan bewust dat ICT belangrijk is voor uw organisatie. Het begon bij een goed werkende pc die uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger maakt. Maar ICT gaat steeds verder, zeker voor uw onderneming. Van bedrijfssoftware koppelen om gegevens te delen tot het standaardiseren van uw organisatieprocessen. Maar, hoe zorgt u ervoor dat ICT voor u werkt?

 

Organisatiedoelen koppelen aan ICT-doelen. Zo krijgt u grip op uw ICT.
ICT is veel meer dan alleen een kostenpost. Door organisatiedoelen te koppelen aan ICT-doelen draagt ICT bij aan uw organisatie en krijgt u grip op uw ICT. DataByte heeft een unieke werkwijze ontwikkeld om u inzicht, overzicht en houvast te bieden; de GRIP werkwijze.

 

 

CASE TUMMERS

 

 

Bij Tummers Machinebouw B.V. is de grip-werkwijze ingevoerd om structuur te creëren op ICT.


‘’Dankzij de grip-werkwijze worden problemen nu sneller aangepakt. Doordat DataByte goed met ons meedenkt, sturen ze bijtijds een extra Engineer, zodat onze actielijst binnen no-time gehalveerd is’’, aldus Ed. Door het negentig dagen gesprek met DataByte houden wij grip op ICT. ‘’Voor ons levert het meer structuur en overzicht op aan zowel de voor- als achterkant. DataByte is een open bedrijf en dat zijn wij ook. De korte lijntjes en duidelijke uitleg maken van DataByte een uitstekende ICT-partner’’, zegt Ed. 

  

 

 

Moderne werkplek_60
Organisatiedoelen koppelen aan ICT-doelen_247

Organisatiedoelen koppelen aan ICT-doelen

2/6
Loading ...