Software op maat

Innoveren met ict

 

Lees verder

 

 

Laat uw organisatie groeien

 

U beschikt over een digitale omgeving die bestaat uit meerdere systemen die dankzij informatiekoppelingen met elkaar geïntegreerd zijn. Nog efficiënter werken, tijd en kosten besparen? Dan is software op maat voor u de oplossing.

 

Bedenkt u zich eens hoeveel systemen u gebruikt op een dag. Van boekhoud- tot ordersystemen en van CRM- tot betaalsystemen. Wij koppelen deze systemen, zodat uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger worden. Met het software op maat beschikt u over een digitale werkomgeving die sneller, eenvoudiger en efficiënter werkt.

 

Informatiekoppelingen

Organisaties werken steeds vaker met verschillende systemen die onafhankelijk van elkaar opereren. U wilt een digitale omgeving waarin systemen met elkaar geïntegreerd zijn, zodat u efficiënter kunt werken. Dat kan door middel van onze informatiekoppelingen tussen verschillende softwarepakketten. Dankzij onze expertise van softwarepakketten zoals o.a. Exact, Unit4, FedEx, Cloud platform Office 365, Loket, AFAS en Microsoft Dynamics koppelen wij bijvoorbeeld uw CRM aan uw boekhoudsysteem. Zo hoeft u geen informatie handmatig in te voeren, maar wordt dit voor u gedaan. U voorkomt onnodige fouten en dubbel invoeren.

 

Software op maat
Wellicht is het voor u handiger, efficiënter en kostenbesparend om een nieuw softwarepakket speciaal voor u te laten ontwikkelen. Bedenk hoe efficiënt het zou zijn als uw medewerkers allemaal in hetzelfde systeem werken? Wij bekijken uw behoeften en wensen en ontwikkelen een software-product op maat en naar uw wensen.

 

Onze software aanpak 
Een goed werkende applicatie bouwen we niet in één dag. In onze aanpak gaan we samen met u aan de slag om de perfecte tool voor uw organisatie te bouwen.

 

Software op maat_242

Onze softwareproducten:  
Loket2Profit: We hebben een speciale koppeling ontwikkeld tussen Loket.nl en AFAS Profit, waardoor het handmatig overzetten van gegevens verleden tijd is.
ScopeDesk: ScopeDesk AVG biedt u een simpele softwareoplossing om verwerkingsregisters te vullen en bij te houden. Hiermee weet u zeker dat u AVG-compliant bent en dat u dit kunt aantonen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over AVG en u bespaart tijd.
Volution: Volution helpt docenten bij het onderwijzen en begeleiden van leerlingen en het informeren van ouders. Via het digitale onderwijsplatform krijgen docenten, leerlingen en ouders veilig, eenvoudig en overzichtelijk toegang tot informatie die voor hen van toepassing is.
SmartFactory: SmartFactory zorgt ervoor dat uw organisatie inzicht en sturing krijgt in het productieproces. Administratieve systemen worden gekoppeld met de productieomgeving om op die manier inzicht te krijgen. Daarbij is het streven zoveel mogelijk papierloos te werken.

 

Uw voordelen 

  • U werkt sneller, eenvoudiger en efficiënter dankzij softwarekoppelingen.
  • U werkt vanuit één geïntegreerd systeem.
  • U bent intensief betrokken bij de softwareontwikkeling.
  • U beschikt over software op maat, afgestemd op uw organisatie specifieke wensen en behoeften.

CASE WEA DELTALAND

 

De automatische koppeling tussen loket.nl en Afas Profit zorgt voor een enorme efficiëntieslag. 


WEA zocht een manier om het proces zoveel mogelijk te automatiseren. Waarom? Meer tijd voor hun klanten. Accountancy werd weer écht mensenwerk!

 

Moderne werkplek_60
Moderne werkplek_64

Software op maat

3/6
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...