IN WELKE FASE ZIT UW ORGANISATIE?

 

Beveiliging van uw gegevens wordt elke dag belangrijker. Sinds 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze verordening zorgt voor de juiste wetgeving rondom privacy. En dus de persoonsgegevens van u, en die van uw klanten.


Naast de beveiliging van uw persoonsgegevens, wordt ook de beveiliging van uw  intellectueel eigendom van steeds groter belang. Heeft u iets origineels bedacht of
gemaakt, bijvoorbeeld: een applicatie, systeem, uitvinding of databank? Dan wilt u voorkomen dat een ander (of nog erger een concurrent) straffeloos, of in ieder geval zonder ervoor te betalen, profiteert van uw vindingrijkheid, toch? Beveiliging van uw intellectueel eigendom en dus van uw IT omgeving is hierin van groot belang.

 

Lees verder   

Artikel 2_42

DATABYTE IT SECURITY MATURITY MODEL   

Hoe volwassener uw organisatie wordt, hoe meer er bij een beveiligde IT omgeving komt kijken. Vandaar dat wij producten en diensten hebben ontwikkeld voor elke ‘volwassenheidsfase’ die uw organisatie doormaakt. Al onze producten en diensten zijn weergegeven in onderstaand figuur. 

 

UW VOORDELEN?         

  • In elke fase een passende dienst
  • In stappen wordt uw organisatie en uw intellectueel eigendom steeds beter beveiligd
  • Security afgestemd op uw wensen en behoeften
  • Stap voor stap wordt u AVG compliant
COPY In welke fase zit uw organisatie?_194

In welke fase zit uw organisatie?

 
3/6
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren of scrol naar beneden bij de 'lees verder' tekens.
Loading ...