Verbeteren met ICT

Optimale beveiligingsconfiguratie met Microsoft365


DataByte heeft op basis van jarenlange ervaring op het gebied van technische en beleidsmatige beveiligingsmaatregelen de security baseline ontwikkeld voor klanten met Office365, gecombineerd met Enterprise Mobility en Security suite (EM+S) of Microsoft365. Deze baseline verhoogt het niveau van beveiliging en minimaliseert hiermee de kans op CFO-fraude en ransomware.

Lees verder 

De baseline zorgt voor een optimale configuratie waarin security en werkbaarheid in balans blijven. Medewerkers worden bijvoorbeeld geattendeerd op mogelijke beveiligingsrisico’s, zonder dat er direct een blokkering van uw gegevens plaatsvindt.

 

Opbouw security baseline binnen het licentiehuis van Microsoft

Het licentiehuis van Microsoft is dynamisch en in bepaalde combinaties complex, maar is wel het vertrekpunt voor uw ICT omgeving. DataByte adviseert klanten altijd over de juiste licentiestructuur. Dit is namelijk niet altijd één licentiesuite, maar in veel situaties een combinatie. In onderstaand overzicht hebben wij de licentiesuites van Microsoft365 verwerkt welke onderdeel uitmaken van de DataByte security baseline.

 

Beveilig uw Moderne werkplek

Microsoft365 is dé licentiesuite als het gaat om de Moderne werkplek. De licentiesuites binnen de security baseline kunnen in veel combinaties worden ingezet en worden uitgebreid met additionele add-ons, zoals bijvoorbeeld de Microsoft365 E5 security suite. Deze security suite, die kan worden toegevoegd aan Microsoft365 E3, verzorgd een belangrijke hoeveelheid aan functionaliteiten om uw bedrijfsgegevens optimaal te beveiligen.

 

Meer dan een traditionele antivirus

Kortom, de security baseline is méér dan een traditionele antivirus. Want met alleen een firewall zijn uw gegevens niet meer beschermd.


Security Baseline
 

 

De DataByte security baseline bestaat uit onderstaande onderdelen. 

 

(Klik op de afbeelding om deze te vergroten)

Security Baseline 2_58
scrollende pagina - afbeelding in kolom - 3:2 formaat

Martijn (Innovatie Manager bij DataByte) schreef onlangs een blog over de mogelijkheden van deze nieuwe security baseline. Denk hierbij aan het voorkomen van CFO-fraude, de werkbaarheid en beveiliging van Clouddiensten in relatie tot Microsoft365 en de meerwaarde van Advanced Threat Protection.

Lees de blog van martijn

Security Baseline

5/6
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren of scrol naar beneden bij de 'lees verder' tekens.
Loading ...